Over ons

Over Domeland

Sinds 2016 zijn wij, Kay  en Jacco, binnen en buitenland aan het afreizen om onze tenten af te leveren. Tijdens onze studies, Commerciele economie en Communicatie & multimedia design, zijn wij naast studeren ook geinteresseerd geraakt in het ondernemen. En wat is er nou mooier dan een feest nog leuker maken? Precies. Ons aanbod is nog relatief klein maar wij denken altijd met je mee om het evenement tot een nog groter succes te maken. Even praten? App ons!

Onze dome tenten

Amsterdam festival tent

Opblaasbare iglo dome tent

De opblaasbare dome tent is de meest flexibele uit ons aanbod. Binnen 5 minuten staat ie en is de tent weer leeg. Door haar (wij denken dat het een zij is) open karakter biedt de tent perfect ruimte voor bijvoorbeeld een DJ of een bar. Wij zijn, net als de tent, ook erg flexibel dus bel, mail of app ons vooral voor een scherpe offerte op maat.
Lees meer

Stalen dome

Het stevige broertje van de twee. Deze robuuste stalen dome tent staat als een huis en kan bijvoorbeeld een afgesloten ruimte bieden op een festival, of een mooie expositie plek voor jouw product of dienst. De invulling laten we natuurlijk volledig aan jou over maar je kan ons altijd raadplegen voor ideeën en input. Geef ons vooral even een belletje of stuur Kay direct een app om de mogelijkheden te checken!
Lees meer
Beurs utrecht tent
flexibel tent huren
Flexibel
persoonlijk contact
Persoonlijk contact
goedkoop een tent huren
Scherp geprijsd
direct reageren
Wij reageren direct
Domeland wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 46 beoordelingen.