Flugeldome

Flugeldome voor studentenfeesten

Dit is waar het allemaal mee begon. Deze dome-tent is perfect geschikt voor een Flugeldome op een festival, evenement of lustrumfeest. De dome vorm zorgt voor een geconcentreerd feest met tegelijkertijd voor ruimte voor beweging en natuurlijk voor de Flugelbar. Dit geeft uw feest letterlijk een boost en kan niet ontbreken op een grootschalig evenement.

Bekijk onze dome tenten

Amsterdam festival tent

Opblaasbare iglo dome tent

De opblaasbare dome tent is de meest flexibele uit ons aanbod. Binnen 5 minuten staat ie en is de tent weer leeg. Door haar (wij denken dat het een zij is) open karakter biedt de tent perfect ruimte voor bijvoorbeeld een DJ of een bar. Wij zijn, net als de tent, ook erg flexibel dus bel, mail of app ons vooral voor een scherpe offerte op maat.
Lees meer

Stalen dome

Het stevige broertje van de twee. Deze robuuste stalen dome tent staat als een huis en kan bijvoorbeeld een afgesloten ruimte bieden op een festival, of een mooie expositie plek voor jouw product of dienst. De invulling laten we natuurlijk volledig aan jou over maar je kan ons altijd raadplegen voor idee├źn en input. Geef ons vooral even een belletje of stuur Kay direct een app om de mogelijkheden te checken!
Lees meer
Beurs utrecht tent
flexibel tent huren
Flexibel
persoonlijk contact
Persoonlijk contact
goedkoop een tent huren
Scherp geprijsd
direct reageren
Wij reageren direct
Domeland wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 46 beoordelingen.