Stalen dome

Een stevige dome tent huren voor elke gelegenheid

Het stevige broertje van de twee. Deze robuuste stalen dome tent staat als een huis en kan bijvoorbeeld een afgesloten ruimte bieden op een festival, of een mooie expositie plek voor jouw product of dienst. De invulling laten we natuurlijk volledig aan jou over maar je kan ons altijd raadplegen voor ideeën en input. Geef ons vooral even een belletje of stuur Kay direct een app om de mogelijkheden te checken!

Diameter: 7 meter
Oppervlakte: 39 vierkante meter
Hoogte: 3.5 meter
Cover: 30% transpararent voor, 70% wit achter
1 ronde ingang met rits, hoogte 2.1 meter
Frame: φ20*1.5mm hot dip galvanized steel

Meer info over onze stalen iglo tent

Met trots presenteren wij onze dome tent. Deze unieke tent biedt plek aan rond de 30 zittende mensen en meer dan 50 feestende bezoekers. De witte kleur zorgt ervoor dat het zonlicht weerkaatst wordt waardoor het niet te warm wordt in de zomer. Met typisch Nederlands weer zorgt de dikke tentstof er juist weer voor dat ie wind en regenbestendig is. De dome tent is te huur voor een dag maar het is ook zeker mogelijk om de dome te huren voor een langere periode. Neem contact op voor een offerte op maat.

Bekijk ook onze opblaasbare dome tent

Naast onze stalen dome tent hebben we ook onze opblaasbare variant

Amsterdam festival tent

Opblaasbare iglo dome tent

De opblaasbare dome tent is de meest flexibele uit ons aanbod. Binnen 5 minuten staat ie en is de tent weer leeg. Door haar (wij denken dat het een zij is) open karakter biedt de tent perfect ruimte voor bijvoorbeeld een DJ of een bar. Wij zijn, net als de tent, ook erg flexibel dus bel, mail of app ons vooral voor een scherpe offerte op maat.
Lees meer
flexibel tent huren
Flexibel
persoonlijk contact
Persoonlijk contact
goedkoop een tent huren
Scherp geprijsd
direct reageren
Wij reageren direct
Domeland wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 46 beoordelingen.