Festivals

Dome tent te huren voor festivals

Onze dome tenten zijn perfect voor elk festival. Op een groot festival kan het een ontspanningsplek bieden voor mensen die de rust willen opzoeken, op een wat kleiner festival kan het juist een extra feestlocatie geven. In de dome tent kan muziek worden afgespeeld en er is genoeg ruimte voor een DJ en een booth. Er kan tevens een bar in geplaatst worden en de dome tent kan worden voorzien van aankleding binnen en buiten.

Daarnaast houdt het de zon, wind en regen tegen en is dus bij elke omstandigheid te gebruiken

Onze dome tenten

Amsterdam festival tent

Opblaasbare iglo dome tent

De opblaasbare dome tent is de meest flexibele uit ons aanbod. Binnen 5 minuten staat ie en is de tent weer leeg. Door haar (wij denken dat het een zij is) open karakter biedt de tent perfect ruimte voor bijvoorbeeld een DJ of een bar. Wij zijn, net als de tent, ook erg flexibel dus bel, mail of app ons vooral voor een scherpe offerte op maat.
Lees meer

Stalen dome

Het stevige broertje van de twee. Deze robuuste stalen dome tent staat als een huis en kan bijvoorbeeld een afgesloten ruimte bieden op een festival, of een mooie expositie plek voor jouw product of dienst. De invulling laten we natuurlijk volledig aan jou over maar je kan ons altijd raadplegen voor idee├źn en input. Geef ons vooral even een belletje of stuur Kay direct een app om de mogelijkheden te checken!
Lees meer
Beurs utrecht tent
flexibel tent huren
Flexibel
persoonlijk contact
Persoonlijk contact
goedkoop een tent huren
Scherp geprijsd
direct reageren
Wij reageren direct
Domeland wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 46 beoordelingen.