Cocktailbar in unieke dome tent

Onze opvallende dome tenten zijn perfect als toffe bar op bijvoorbeeld een zomers festival. In samenwerking met Bacardi leveren wij een volledig verzorgd cocktailconcept met snelle service en goedkope cocktails voor de bezoekers. Wij zorgen voor de inkoop, aankleding en personeel en denken graag mee over de plaatsing van de bar. Daarnaast kunnen wij in onze andere tent eventueel een compleet geregeld feest geven inclusief professionele DJ’s en hoogwaardige apparatuur.

Neem vooral contact op voor de mogelijkheden.

Bekijk onze dome tenten voor inspiratie

Amsterdam festival tent

Opblaasbare iglo dome tent

De opblaasbare dome tent is de meest flexibele uit ons aanbod. Binnen 5 minuten staat ie en is de tent weer leeg. Door haar (wij denken dat het een zij is) open karakter biedt de tent perfect ruimte voor bijvoorbeeld een DJ of een bar. Wij zijn, net als de tent, ook erg flexibel dus bel, mail of app ons vooral voor een scherpe offerte op maat.
Lees meer

Stalen dome

Het stevige broertje van de twee. Deze robuuste stalen dome tent staat als een huis en kan bijvoorbeeld een afgesloten ruimte bieden op een festival, of een mooie expositie plek voor jouw product of dienst. De invulling laten we natuurlijk volledig aan jou over maar je kan ons altijd raadplegen voor idee├źn en input. Geef ons vooral even een belletje of stuur Kay direct een app om de mogelijkheden te checken!
Lees meer
Beurs utrecht tent
flexibel tent huren
Flexibel
persoonlijk contact
Persoonlijk contact
goedkoop een tent huren
Scherp geprijsd
direct reageren
Wij reageren direct
Domeland wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 46 beoordelingen.