Opblaasbare iglo dome tent

Onze opblaasbare dome tent is een echte eye catcher op ieder evenement

De opblaasbare dome tent is de meest flexibele uit ons aanbod. Binnen 5 minuten staat ie en is de tent weer leeg. Door haar (wij denken dat het een zij is) open karakter biedt de tent perfect ruimte voor bijvoorbeeld een DJ of een bar. Wij zijn, net als de tent, ook erg flexibel dus bel, mail of app ons vooral voor een scherpe offerte op maat.

Specificaties

  • Diameter: 6 meter
  • Hoogte:  3.5 meter
  • Materiaal: PVC tarpaulin (springkussen materiaal)
  • 1 ronde ingang aan voorkant
  • 2 x 120W LED balken(meegeleverd)
  • 1 blower (meegeleverd)

Iglo dome tent huren?

Waan je op de stranden van Ibiza of op de ijsvlaktes van Alaska, deze opblaasbare iglo dome tent is de grootste publiekstrekker van je evenement. Met behulp van de bijgeleverde blower staat de dome binnen een kwartier rechtop en kan de dansavond beginnen. Idiaal als DJ-Booth, hippe bar, overdekt terras of ‘foodtruck’ door de open voorkant.

Met de aanwezige led-verlichting die aan de binnenkant van de tent geplaatst wordt kunnen maar liefst 84 verschillende standen en kleuren aangezet worden. Perfect om de opblaastent precies in het thema van uw evenement te kleuren. 

Festival, bedrijfsfeest, tuinfeest, marktkraam, bruiloft, expositie, (21) diner. Alles kan, alles mag. Neem contact met ons op via Whatsapp, bel ons of vul contactformulier in en we gaan samen ontdekken wat de mogelijkheden zijn. We hebben er nu al zin in!

 

Onze andere dome tenten huren?

Toch op zoek naar iets anders?

Beurs utrecht tent

Stalen dome

Het stevige broertje van de twee. Deze robuuste stalen dome tent staat als een huis en kan bijvoorbeeld een afgesloten ruimte bieden op een festival, of een mooie expositie plek voor jouw product of dienst. De invulling laten we natuurlijk volledig aan jou over maar je kan ons altijd raadplegen voor ideeën en input. Geef ons vooral even een belletje of stuur Kay direct een app om de mogelijkheden te checken!
Lees meer
flexibel tent huren
Flexibel
persoonlijk contact
Persoonlijk contact
goedkoop een tent huren
Scherp geprijsd
direct reageren
Wij reageren direct
Domeland wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 46 beoordelingen.